Innovadis ontvangt Award voor beste E-commerce oplossing

Specialist in internetoplossingen Innovadis heeft woensdagmiddag 16 maart een award gewonnen op de partnerdag van Dynamicweb in Leusden. De prijs voor beste e-commerce oplossing van het jaar werd uitgereikt aan de trotse directeur Jurgen van Kreij van Innovadis. De e-commerce oplossing waarvoor Innovadis de award heeft gewonnen is de webshop TC World of Women.

Award
De partnerdag wordt jaarlijks gehouden voor bedrijven die weboplossingen bieden met de software van Dynamicweb. Ieder jaar wordt aan het einde van de partnerdag de uitreiking van de Dynamicweb Partner Awards gehouden. Ten overstaan van de aanwezigen nam Jurgen van Kreij van Innovadis de award voor Beste E-commerce Oplossing in ontvangst. Deze award ging naar Innovadis vanwege de realisatie van de webshop TC World of Women. Directeur Jurgen van Kreij reageert enthousiast: “Onze focus op E-Commerce werpt zijn vruchten af. Hiermee laten we gerenommeerde bureaus achter ons. Ik ben erg trots op ons team en deze prestatie. Op dit moment bouwen we alweer aan enkele andere webshops. Of die awards gaan winnen is afwachten, maar ze gaan in ieder geval geld opleveren voor onze opdrachtgevers.”
Over de oplossing
Voor de webshop TC World of Women heeft Innovadis gebruik gemaakt van de software van Dynamicweb. Naast de website en de webshop is er een koppeling gemaakt met het back-office systeem. Om de webshop bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen heeft Innovadis ook de online marketing campagne onder handen genomen. Dit met de inzet van zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en AdWords.

Over Dynamicweb
Dynamicweb is de grootste CMS leverancier van Europa. Dynamicweb heeft ruim 110 werknemers en een omzet van meer dan € 8 miljoen en meer dan 4.000 klanten op het gebied van CMS en eCommerce

Over Innovadis Groep
Innovadis vertaalt uw bedrijfsstrategie naar een online strategie. Wij hebben alle disciplines in huis die relevant zijn voor een succesvolle lancering van uw e-commerce concept. Naast de ontwikkeling van uw professionele webshop zetten wij namelijk ook online marketing voor u in.
De Innovadis Groep heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van webdesign, internet applicaties, webbouw en webanalyse. Innovadis is gespecialiseerd in e-commerce. Er werken ruim 70 mensen, die als doel hebben uw online activiteiten tot een succes te maken.

uitreikingaward2011.JPG (16 KB)

uitreikingaward2011.JPG (16 KB)

uitreikingaward2011.JPG (16 KB)

uitreikingaward2011.JPG (16 KB)

This post was submitted by Innovadis B.V..