Redbeans introduceert bijzondere espressomachine

=

Redbeans Beanmachine® Number Nine
Onze nieuwste aanwinst voor de horeca!

Na het succes van de Beanmachines voor op kantoor, lanceert Redbeans nu speciaal voor de horeca de Beanmachine Number Nine: een strak ontworpen, hoge kwaliteit espressomachine.

Misschien zijn we bevooroordeeld, maar volgens ons zou de Beanmachine Number Nine niet misstaan in the Museum Of Modern Art. Met zijn moderne strakke design is het een plaatje waarvan menig klant al moet watertanden voordat ze de koffie überhaupt hebben geproefd. En vertrouw ons, als ze de koffie eenmaal hebben gedronken, gaan ze helemaal overstag!

Onder het opvallende uiterlijk van deze espressomachine gaat een hoogwaardig technisch interieur schuil. De machine heeft voor elke koffiegroep een eigen boiler die tot op de graad nauwkeurig de temperatuur bewaakt. Verder zorgt een aparte stoom/theeboiler, waarbij het theewater gescheiden is van de stoom, dat je nooit meer vervuild theewater hebt en altijd maximaal vermogen. Kortom, de Number Nine is ideaal voor iedereen: van koffieliefhebbers tot designfanaten.

De Number Nine is leverbaar in een 2-groeps of 3-groeps versie.

Redbeans is een onderdeel van Neuteboom Koffiebranders uit Almelo. Redbeans is 100% handgeplukt, uitsluitend de beste Arabicabonen, biologisch verbouwd, fairtrade ingekocht en duurzaam geproduceerd, maar vooral érg lekker.
Redbeans wil heel Nederland aan lekkerdere koffie helpen. Thuis, in de horeca en op kantoor.

Meer informatie:
www.redbeans.nl

http://blog.redbeans.nl/

Espresso machine Number Nine.jpg (125 KB)

Espresso machine Number Nine.jpg (125 KB)

Espresso machine Number Nine.jpg (125 KB)

Espresso machine Number Nine.jpg (125 KB)

This post was submitted by Peter van der Linden.