Boek Een “simpele” diender

Dit boek beschrijft de lange carrière van een rasechte Rotterdamse politieman. Hij ontmoet grote en kleine criminelen, van koele moordenaars tot uitgemergelde verslaafden. Na de uniformdienst stapt hij over naar de recherche, waar hij te maken krijgt met onderzoeken naar drugshandel, gewapende overvallen en moorden.

Zijn instinct leidt vaak tot bijzondere vangsten. Op treffende wijze beschrijft hij het politiewerk in de praktijk: de collegialiteit en humor, maar ook de ontsporingen.
Na 25 jaar Rotterdam gaat hij naar de regio Zuid-Holland-Zuid. Veel fijne collega’s, maar de interne cultuur is een schok: minder directe omgang met de leiding en interne problemen in de doofpot. Zijn Rotterdamse hart op de tong wordt door de leiding niet gewaardeerd…

Een must voor nieuwsgierige burgers en politiemensen.

auteur: Willem den Besten

ISBN 9789048420223

Boekhandel Snoek
Meent 126
3011 JS Rotterdam
info@boekhandelsnoek.nl

http://www.boekhandelsnoek.nl

een simpele diender.jpg (10 KB)

een simpele diender.jpg (10 KB)

een simpele diender.jpg (10 KB)

een simpele diender.jpg (10 KB)

3 thoughts on “Boek Een “simpele” diender

  1. Leuke verhalen. Leest lekker weg. Waarschijnlijk veel herkenbare dingen voor degene die bij de politie werkt en voor een ander een leuk boek om te lezen.

  2. Prettig die korte verhalen, leest makkelijk weg. Wel een bijzonder verhaal wat er met je kan gebeuren als je niet in het pulletje valt.

  3. Heerlijk, die rotterdamse humor. Zou er voor bij de politie gaan. Maar net als in het bedrijfsleven zitten er ook rotte appels tussen. Wel jammer dat zelfs bij justitie blijkbaar politieke spelletjes gespeelt kunnen worden.

Geef een reactie