Coachingland.nl pakt wildgroei coaches aan

Wie een coach of aanverwante dienstverlener zoekt, kan sinds kort terecht op Coachingland.nl, een onafhankelijke zoek- en vergelijkingssite voor de coachingsbranche. De site biedt overzicht en transparantie in een branche waar wildgroei dreigt te ontstaan. Het is uniek dat er nu ook een keuze voor een coach kan worden gemaakt op basis van de ervaringen van anderen.

Francine Hermans, psycholoog en oprichter van Coachingland.nl: “De afgelopen jaren is er veel discussie ontstaan over de wildgroei aan coaches. ‘Coach’ is geen beschermd beroep – zoals arts – en zowel het aantal coaches als de vraag naar coaching lijkt steeds verder toe te nemen. Geen wonder, want de samenleving verandert snel en de prestatie-eisen zijn hoog. De economisch onzekere tijd vraagt bovendien om extra ondersteuning bij ontslag, financiële problemen, gezondheids- of huwelijksproblemen. Maar het aanbod aan dienstverleners was erg versnipperd over verschillende sites. Ook was het moeilijk om informatie over de kwaliteit van coaches te vinden. Vergelijkingssite Coachingland.nl biedt uitkomst: voor het eerst staan alle soorten coaching overzichtelijk bij elkaar op één site. Bovendien komen op Coachingland de beste coaches bovenaan de zoekresultaten.”

De beste coaches bovenaan
Het concept van de vergelijkingssite is nieuw binnen de coachingsbranche. Op Coachingland.nl kan je makkelijk zoeken en verfijnen. De rangorde van de coaches in de zoekresultaten geschiedt onder meer op basis van ervaringen van cliënten, de zogenaamde reviews. De beste en meest relevante coaches verschijnen zo automatisch bovenaan de zoekresultaten. Hermans: “Door de overzichtelijke site, de goede zoekmachine en de reviews is het vinden van een passende coach een stuk makkelijker én trefzekerder geworden.”

Over Coachingland.nl
Op Coachingland vind je naast coaches ook counselors, therapeuten, trainers, adviseurs en aanverwante professies. Alles is te vinden in acht overzichtelijke categorieën. Daarbinnen is de zoektocht verder te verfijnen op diverse criteria: regio, prijs, certificeringen, zakelijk/particulier, branche-ervaring etc. Zowel ZZP-coaches als grotere bureaus met meerdere coaches en/of meerdere vestigingen kunnen zich gratis inschrijven. De site groeit met de dag en er zijn ruim 250 bureaus en meer dan 130 ervaringen/reviews te vinden.

Website: http://www.coachingland.nl

Zoektermen:

Geef een reactie