Geplaatst door Kasper de Rijke/Panahi Catering Services op 4th september 2009

Duitse Internationale School in Den Haag sluit contract met de groene cateraar Panahi Catering Services

PERSBERICHT, 3 september 2009, Den Haag
De Duitse Internationale School in Den Haag (DiSDH) en Panahi Catering Services (PCS) hebben een één-jarig contract gesloten met optie op verlenging, inzake de uitbesteding van de schoolkantine. Panahi Catering Services is verantwoordelijk voor het inkopen, bereiden en leveren van ontbijt, tussendoortjes en warme lunches, op overwegend biologische basis. Het doel van de samenwerking is om gezonde, eerlijke en heerlijke voeding onderdeel te laten zijn van het pedagogisch concept en daarmee de kinderen gedurende de dag gevarieerd eten aan te bieden om zodoende een basis te bieden voor goede concentratie, gedrag, leervermogen en gezondheid.

Op woensdag 9 september 2009 vindt tussen 11.30 en 13.30 de officiële heropening van de schoolkantine plaats, waarbij u van harte bent uitgenodigd om een lunch te gebruiken en kennis te maken met het voedingsconcept op de Duitse Internationale School. Het adres is de Van Bleiswijkstraat 135, 2582 LB te Den Haag. U kunt zich aanmelden op onderstaand telefoonnummer of het e-mail adres van de DiSDH.
Duitse Internationale School, Den Haag (DiSDH)
De Duitse Internationale School Den Haag heeft een internationale clientèle. Van alle 135 Duitse scholen in het buitenland, is het een van de oudste ter wereld. Centraal gelegen in het Statenkwartier, met vele nationaliteiten, biedt de school plaats voor kinderen van de internationale gemeenschap van Den Haag vanaf kleuterschool tot het “Abitur”( een internationaal erkende baccalaureat-diploma), dat toegang geeft tot universiteiten en hogescholen wereldwijd.

Voor niet-Duitse leerlingen, is er een ondersteunend- programma “Duits als vreemde taal”, dat al begint in de kleuterschool. Duits, Engels, Nederlands worden reeds in de lagere school geleerd, Frans van klas 6 en in het lager secundair onderwijs, Spaans en Latijn als werkgroep (afhankelijk van de vraag) maken deel uit van het taal programma. Alle vreemde talen worden onderwezen op een hoog niveau. Sommige leerlingen van de Duitse School studeren na het Vwo-eindexamen met groot succes in Groot Brittannië of andere Engelstalige landen en steeds meer ook in Nederland.

Contactpersoon:
mevr Bettina Luhmann, tel. 070 354.94.54
E-mail: info disdh.nl, www.disdh.nl

Panahi Catering Services (PCS), eerlijk, heerlijk!
PCS is een cateraar die gezonde, lekkere, gevarieerde, verse, eerlijke en betaalbare voeding aan kinderen en docenten van de basisschool en middelbare school aanbiedt, om een bijdrage te leveren aan het verminderen van overgewicht en het verbeteren van leerprestaties, concentratie en gedrag. Er worden overwegend biologische producten gebruikt die door regionale bedrijven worden geleverd. Oprichter en eigenaar van het bedrijf (2007) is Dena Panahi de Rijke, zij is geboren in Iran en is in 1989 gevlucht naar Nederland, heeft 3 kinderen met haar privé en zakelijke partner Kasper de Rijke.

Contactpersoon:
De heer Kasper de Rijke: +31657341264(tijdelijk), +31611868893
E-mail: info@panahicateringservices.nl
www.panahifoodconcepts.nl /www.panahicateringservices.nl

This post was submitted by Kasper de Rijke/Panahi Catering Services.

blog comments powered by Disqus
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes