msgbartop
Gratis, eenvoudig en snel een persbericht verspreiden! - RSS feed naar deze pagina: rss feed van verstuurpersbericht.nl 
msgbarbottom
12 Jan 09

Rijles instructiefilms nu online via www.Rijleshulp.nl


Persbericht
Den Haag 15 januari 2009

Rijles instructiefilms nu online via www.Rijleshulp.nl

De nieuwe website www.Rijleshulp.nl is - met behulp van instructiefilms en duidelijke samenvattingen - toonaangevend op het gebied van autorijlessen. Rijleshulp.nl kan zowel voor beginnende als voor ervaren autobestuurders (ook voor doven en slechthorenden) een goed hulpmiddel zijn. Als men te veel informatie heeft gekregen tijdens rijlessen of te gestresst is om een bepaalde handeling in het verkeer te verrichten, kan men thuis op zijn gemak handelingen via de site opnieuw bekijken. Men heeft dan de keuze om allerlei instructiefilms te volgen. Er wordt stapsgewijs verteld welke handelingen moeten worden verricht.

Rijleshulp.nl is in eerste instantie bedoeld voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben naast hun huidige rijopleiding. Maar er zijn ook veel rijbewijsbezitters die lang niet gereden hebben en een geheugensteuntje nodig hebben bij sommige vaardigheden (bijv. file-parkeren, vak parkeren, keren, halve draai, stop-opdracht). In de instructiefilms ziet men hoe een lesonderdeel uitgevoerd dient te worden. Daarna krijgt men stap voor stap te zien en te horen wat de belangrijkste kijkmomenten zijn en welke handelingen men moet uitvoeren. Aan het einde van de instructiefilm geven wij een aantal belangrijke tips. Men kan ook via de website een samenvatting downloaden die men thuis kan bekijken. Op deze samenvattingen staan duidelijke 3D-afbeeldingen van de bijzondere manoeuvres stapsgewijs afgebeeld. Bij elke afbeelding staat er tekst en uitleg bij.

Leerlingen die zichzelf thuis goed voorbereiden voor de lesonderdelen zijn niet helemaal afhankelijk van de rij-instructeur en hebben na verwachting minder tijd nodig voor de uitleg tijdens de les en uitvoering ervan. Zo besparen ze extra tijd en geld uit die ze voor andere oefeningen kunnen gebruiken. De instructiefilms, welke na betaling (via internetbankieren met iDEAL), zijn te bekijken vanaf € 3,00 en de samenvattingen zijn te downloaden vanaf € 1,80.

Deel dit persbericht met andere mensen (TIP!):
 • eKudos
 • NuJIJ
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Propeller
 • Ma.gnolia
 • TwitThis
 • StumbleUpon
 • LinkedIn
 • Print this article!
 • E-mail this story to a friend!

This post was submitted by Dhr. G. Jhingoer.


Tags: ,
Geef een reactie op dit bericht


Copyright

Het auteursrecht op een (pers)bericht berust bij de afzender van het bericht. Verstuurpersbericht.nl heeft een databankrecht op de verzameling van (pers)berichten.

De gebruiker vrijwaart verstuurpersbericht.nl voor alle eventuele auteursrechtenclaims die voortvloeien uit zijn of haar hergebruik. Het is niet toegestaan de verstuurpersbericht.nl databank zodanig te gebruiken dat verstuurpersbericht.nl daar op enigerlei wijze nu of in de toekomst schade van zou kunnen ondervinden of daardoor inkomstenderving zou kunnen lijden.

Overname Persbericht:

Overname van bovenstaand persbericht is, met inachteneming van onze privacy reglement, toegestaan met bronvermelding: "Bron: verstuurpersbericht.nl".

Disclaimer:

verstuurpersbericht.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand persbericht en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.