Primeur introductiemodellen 2013 van Sprite & Swift bij Meerbeek Caravans & Campers, ook leverancier Burstner, LMC en TEC

Primeur introductiemodellen 2013 van Sprite & Swift bij Meerbeek Caravans & Campers, ook leverancier Burstner, LMC en TEC

Sprite komt met groot nieuws voor het seizoen 2013. Dit jaar komt de nieuwe Sprite Alpine Sport serie op de markt. Deze serie heeft een geheel nieuwe buitenvorm en een nieuw interieur.

De eerste Sprite caravans 2013 modellen staan al in onze showroom…!

Sprite Alpine Sport 2013
Sprite komt voor het modeljaar 2013 met groot nieuws. De Sprite Alpine Sport is zowel van binnen als van buiten geheel opnieuw ontwikkeld. De Sprite Alpine Sport is de nieuwe modellijn die de succesvolle Sprite Super serie aflost. De Sprite Alpine Sport krijgt een geheel nieuw design met een aerodynamisch en modern gevormd front evenals een stoer en modern ontworpen achterpaneel over de gehele hoogte van de caravan. Het sportieve uiterlijk wordt geaccentueerd door de kunstof profielen welke het front met het achterpaneel van de caravan verbindt.
Binnen in de Sprite Alpine Sport wordt u verrast door de nieuwe houtkleur ‘Mali Acacia’ in combinatie met bijpassende handgrepen en lichte kunstof accenten wat het ruimtelijke effect in het interieur vergroot. Het zit- en slaapcomfort in de Alpine Sport wordt gewaarborgd door het gebruik van zitkussens en matrassen met binnenvering van hoge kwaliteit. Er zijn 4 indelingen beschikbaar voor de Alpine Sport serie namelijk de 370 EK ( compacte 2-persoons met eindkeuken en hoektoilet ), gevolgd door de 420 CT ( tweepersoons met middenkeuken en achter toilet ), 440 MF ( compacte vierpersoons met treinzit en dwarsbed ) en de 470 CF ( vierpersoons met frans bed, ruime zit, middenkeuken en hoektoilet ). Prijzen beginnen bij € 15.695,= voor de Sprite Alpine Sport 370 EK.

Sprite Alpine Sport 370 EK € 15.695,=
Sprite Alpine Sport 420 CT € 16.695,=
Sprite Alpine Sport 440 MF € 16.995,=
Sprite Alpine Sport 470 CF € 17.795,=

Sprite Cruzer 2013
De Sprite Cruzer is de nieuwe modellijn die de succesvolle Sprite Europa afloste in 2012. De Sprite Cruzer heeft gezorgd voor een grote omzet/verkoop stijging bij Sprite. De Cruzer heeft met zijn nieuwe vorm met een aerodynamisch gevormde daklijn, een prachtig modern front en een stoer achterpaneel over de volledige hoogte van de caravan menig koper weten te overtuigen. Boven de drie voorramen van dit front schittert het standaard panoramisch dakraam. De sportieve maar ranke body wordt geaccentueerd door kunststof hoekprofielen boven de zijwanden, die het front verbindt met de achterzijde.

Het dakraam boven de drie frontramen zorgt voor een ruimtelijke beleving aan de binnenzijde van de caravan. De lichtinval geeft altijd een zomers gevoel, ook bij donkere dagen. Het interieur is volledig op de nieuwe raampartij aangepast. Aan de voorzijde bevindt zich een kunststof dakconstructie, voorzien van ingebouwde speakers voor de standaard radio/cd speler en de LED plafond verlichting.
Binnenin de Sprite Cruzer worden houten panelen en kastdeurtjes speels afgewisseld met kunststofdelen, wat een verfrissend ruimtelijk effect geeft. De bovenkastjes zijn vernieuwd en bieden bovendien meer opbergruimte. Het typisch engelse ladekastje middenvoor is opnieuw ontworpen en heeft nu een nieuw uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien, waaronder een opbergvak en een aantal stopcontacten voor het opladen van o.a. de telefoon of iPad.

De Sprite Cruzer serie omvat 4 indelingen, van de tweepersoons Cruzer 460 SR tot en met de wel erg luxe Cruzer 495 SR. De Cruzer 460 SR heeft een ruime zit aan de voorzijde, middenkeuken en een grote badkamer aan de achterzijde van de caravan. De Cruzer 480 SR heeft naast een ruime voorzit een prachtig slaapvertrek met aansluitend de toiletgroep. De Cruzer 492 SR heeft naast een ruime voorzit een prachtig slaapgedeelte met twee enkele bedden en een ruime toilet/douche ruimte hierachter. De Cruzer 495 SR mag gezien worden als de topper van de vier. Deze indeling combineert een grote zitgroep en keuken met een vast twee persoonsbed en aansluitend achterin de caravan een grote badkamer.

Alle Sprite Cruzer indelingen hebben een hoog standaard uitrustingsniveau, waaronder een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-gril combinatie, magnetron, grote 107 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.
De Sprite Cruzer caravan is hierdoor een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop is.

Sprite Cruzer prijzen 2013:
Sprite Cruzer 460 SR € 18.795,=
Sprite Cruzer 480 SR € 19.995,=
Sprite Cruzer 492 SR € 20.795,=
Sprite Cruzer 495 SR € 20.495,=

Wij zijn officieel importeur van de merken Burstner, TEC, LMC, Sprite, Swift & HomeStar caravans & campers en staan al ruim 35 jaar garant voor op een prettige en betrouwbare manier zaken doen. Lid: Bovag, Focwa & RDW.

Mogen we u overtuigen? Graag ontdekken we hoe úw droom Sprite caravan eruit ziet. ………… en als klap op de vuurpijl kunt U deze maand nog profiteren van onze maandaktie voor de caravanmover.

U bereikt ons gemakkelijk via A 18 Afslag 4 ( volg Doetinchem ) industrieterrein “Verheulsweide”.
- Bij Mercedes-Benz dealer links af
- 2e weg rechts – eerste bedrijf – aan de nijverheidsweg 41

Tot ziens in onze showroom in Doetinchem !
Meerbeek Caravans & Campers

Het Meerbeek team, uw vertegenwoordigers:

Mark Meerbeek
Gerrit-Jan Meerbeek
Tonny Middelkoop ( werkplaats )
Marcel Westerveld ( werkplaats + marketing )

WWW.MEERBEEK.NL

Geef een reactie