Luxe delicatessen tegen importprijzen

Op zaterdag 26 mei opent een nieuwe cash&carry haar deuren aan de ingang van Rotterdam-The Hague Airport. De winkel, genaamd Deliworld, biedt een breed publiek zes dagen per week de mogelijkheid om hoogwaardige food- en drankproducten aan te schaffen voor import prijzen. Met een productassortiment van luxe visproducten, zoals king krab en echte sashimi tonijn, tot topkwaliteit vleesproducten, zoals ossenhaas en rib eye van het Black Angus rund, richt Deliworld zich op horeca, hobby koks en via het vliegveld reizende liefhebbers van top vis, vlees en wijn.

Deliworld biedt hoogwaardige producten in de segmenten vis, vlees en wijn voor import prijsniveau door samenwerking met Europese top importeurs. Op een steenworp afstand van de start- en landingsbaan van Rotterdam-The Hague Airport is een compleet assortiment aan producten zoals tonijn, garnalen, king crab, entrecote, ossenhaas en diverse bijzondere internationale wijnen te vinden. Over het algemeen producten die moeilijk bereikbaar zijn voor de normale consument. In een outlet achtige omgeving worden grotere verpakkingen aangeboden aan horeca, hobby koks en overige liefhebbers.

Deliworld is een cash&carry winkel die voor iedereen zes dagen per week toegankelijk is. In de winkel zijn producten te vinden die over het algemeen niet in de supermarktschappen liggen. Van maandag tot en met vrijdag is Deliworld geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur. Meer informatie kunt u vinden op http://www.deliworld.nl, Facebook, Linkedin en Twitter.

Geef een reactie