Dronten – 10 Juli 2012

*Met het oog op de toekomst, zo werken onze bedrijven*

Een strategische stap voor World Wide Lab Group in Dronten. Door zich van nu af aan ook te richten op de media breidt World Wide Lab zijn huidige werkveld uit. Naast het verlenen van haar huidige diensten gaat zij zich bezig houden met media producties.

Over World Wide Lab Group
World Wide Lab Group is een overkoepelende organisatie van een aantal bedrijven. Alle World Wide Lab bedrijven vallen onder de World Wide Lab Group B.V.

Over World Wide Lab Software
World Wide Lab Software is een bedrijf wat zich bezig houdt met de ontwikkeling van software. Hierbij kunt u denken aan professionele websites, CRM-systemen, mobile applications en voor uw bedrijf op maat gemaakte software. Het komt er op neer dat World Wide Lab Software uw complete bedrijf automatiseert.

Over World Wide Lab Design
World Wide Lab Design is een bedrijf wat zich bezig houdt met design. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een huisstijl en logo voor uw bedrijf, maar ook aan een compleet website design. Kortom, met onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor u een complete website met bijpassende huisstijl en logo.

Over World Wide Lab Media
World Wide Lab Media is een bedrijf die zich bezig gaat houden met de ontwikkelingen en formats voor bedrijven en televisieomroepen. Zij gaat zich richten op documentaires, commercials, voorlichtingsvideo’s, bedrijfsvideo’s, website coaches, making offs, het inspreken van voice-overs, tv-formats, videoclips en videoregistraties van o.a. concerten/komedie/drama en overige producties.

Voor verdere informatie en contact
Persvoorlichter, Herman Fernhout
E-mail – media@worldwidelab.nl
Website – www.worldwidelab.nl
©World Wide Lab Group B.V.