DushiDeals komt vandaag weer met een geweldige DushiDeal. Deze keer betreft het een hotel midden in het centrum van Willemstad. Het gaat om het WAVE Hotel & Café en is gelegen in Otrobanda, vlakbij de populaire pondjesbrug van Curaçao. Ervaar de trendy en hippe inrichting van het hotel Curaçao. De deal van vandaag is dan ook als volgt:

Eén overnachting met 2 personen in het hip en trendy Hotel WAVE in hartje Willemstad, Otrobanda, Curaçao Verblijf van 1 nacht met 50% korting van $75,- voor maar $37,50

Via www.dushideals.com kunt u zich geheel gratis inschrijven en deze deal aanschaffen. Om meerdere hotel deals voorbij te zien komen en niets te missen moet u niet langer wachten en snel inschrijven.

Budget hotel
• Hip, trendy Hotel midden in het centrum van Willemstad
• Hotel is net geheel gerenoveerd!
• Keuze uit één van onze 4 verschillende hippe kamertypes voor dezelfde prijs!
• Incl. één Grab ’n Go Breakfast voor 2 personen
• Alle kamers voorzien van airco, ventilator en ipod dock stereo
• Willemstad is op loopafstand
• Ervaar de trendy sfeer in het WAVE hotel
• Iedere dag opfrissen van de hotelkamers (schone handdoeken en linnengoed)

Curaçao Hotel

Het Hotel curacao is pas gerenoveerd in een hip en trendy style. Alle kamers zijn van vele gemakken voorzien. In de 4 verschillende hippe kamertypes van Hotel Curaçao is een airco, ventilator, ipod dock stereo en flatscreen aanwezig. In de Deals zit er één ontbijt bij inbegrepen. U kunt rustig ontbijten in het hotel en daarna weer fris en fruitig de ontspannende of actieve activiteiten tegemoet. Er is 24/7 persoonlijke service tijdens uw verblijf. De persoonsleden helpen u graag met excursies, tours en reserveringen voor restaurants.

Hotel Otrobanda Curaçao

Het WAVE Hotel bevindt u zich in een gezellig en levendige wijk, maar in het hotel kunt u heerlijk de rust opzoeken en bijkomen. Het hotel bestaat uit drie etages met verschillende kleuren, die u terug kunt vinden in het logo van Hotel curaçao. Vanuit de centrale ligging van het Hotel Curaçao kunt u zo op loopafstand Willemstad inlopen.

Budget hotel

Er even paar daagjes tussenuit? Alles is mogelijk bij het Hotel Curaçao. Koop de deal vaker dan één keer en u maakt er een heerlijke week van! Hotel Curaçao is zeker de moeite waard. Hou de website van DushiDeals in de gaten. Iedere dag weer een spectaculaire deal online. Surf snel naar www.dushideals.com, schrijf je gratis in en koop de geweldige DushiDeals.