Nieuwe webshop Shopvoor lichttherapie ziet het levenslicht

Uden, 1 augustus 2012 – Shopvoor lichttherapie heeft vandaag het levenslicht gezien. De naam verraadt het al: deze webshop is gespecialiseerd in lichttherapie. In deze winkel vinden klanten daglichtlampen, lichtwekkers, infraroodlampen en uv-lampen.

De ideologie van Shopvoor lichttherapie
Shopvoor lichttherapie is ontwikkeld met het idee om de bezoeker en klant zo goed mogelijk te bedienen en te informeren.

Gemak dient de klant
Shopvoor lichttherapie vindt leesbaarheid erg belangrijk en gebruikt daarom een duidelijk en wat groter lettertype. Bezoekers moeten ook makkelijk hun weg kunnen vinden binnen de webshop. Dat moet lukken, omdat de shop is ingedeeld in duidelijke productgroepen. Zo vindt de bezoeker snel wat hij zoekt. Daarbij ziet de bezoeker waar hij nog meer relevante informatie of producten kan vinden. Wanneer de bezoeker productadvies wil, kan hij heel gemakkelijk contact opnemen met Shopvoor lichttherapie. Of de bezoeker nu belt of mailt, het team van Shopvoor lichttherapie is iedereen graag van dienst.

Veel keuze, weinig moeite
Bij Shopvoor lichttherapie is er volop keuze: daglichtlampen, lichtwekkers, infraroodlampen, infrarood massageapparaten, uv-lampen en anti-allergieapparaten. Alle producten zijn duidelijk omgeschreven en kunnen met overzichtelijke tabellen goed met elkaar worden vergeleken. Dankzij grote afbeeldingen en video’s krijgen de bezoekers een goed beeld van de producten.

Medisch verantwoorde informatie
Shopvoor lichttherapie vertelt klanten niet alleen over producten en prijzen, maar besteedt ook veel aandacht aan het informeren van haar bezoekers. Zo kunnen bezoekers bij Shopvoor lichttherapie meer lezen over verschillende soorten lichttherapie en waar die lichttherapie goed voor is. Ook is er meer te lezen over aandoeningen, zoals een winterdepressie, een verstoord slaap-waakritme, huidaandoeningen en spier- en gewrichtspijnen, waarbij lichttherapie voor verlichting kan zorgen. Teksten over medische onderwerpen zijn goedgekeurd door een medische redactie, bestaande uit een arts, een apotheker en een medisch journalist. Zo is de klant verzekerd van echt betrouwbare informatie.

Geen onaangename verrassingen
Shopvoor lichttherapie is transparant in haar prijzen. Klanten worden niet verrast bij het afrekenen. Ook is de shop heel duidelijk en eerlijk in het gebruik van klantgegevens: deze worden nooit doorgegeven aan andere partijen, die niets met deze gegevens te maken hebben. Daarnaast is Shopvoor lichttherapie, om klanten extra zekerheid te bieden, gecertificeerd met het Webshop Keurmerk.

Shopvoordeel
Shopvoor lichttherapie opent haar webwinkel met 3 schitterende Shopvoordeel openingsacties!

http://shopvoorlichttherapie.nl

Geef een reactie