Bruidsbeurs Fletcher Hotel-Restaurant Langewold

Bruidsbeurs Fletcher Hotel-Restaurant Langewold, Roden
Op zondag 2 september 2012 organiseert Fletcher Hotel-Restaurant Langewold een spetterende bruidsbeurs die vrij toegankelijk is. Van 11.00 – 17.00 uur kunt u zich op deze unieke trouwlocatie laten informeren en inspireren door ruim 20 bedrijven uit de trouwbranche. U kunt genieten van prachtige optredens en workshops. Kortom deze veelzijdige bruidsbeurs mag u niet missen.

De bijzondere trouwlocatie zal de gehele dag in het teken staan van de romantiek. Tal van bedrijven geven u tips & tricks over de gehele invulling van uw trouwdag. Ook voor de nieuwste trends kunt u hier uitstekend terecht. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van prachtige live muziek van Edwin Monteyn. U kunt tevens een masterclass bijwonen over wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van uw huwelijk.

Fletcher Hotel-Restaurant Langewold is een zeer populaire en geliefde trouwlocatie. U kunt uw gehele huwelijksdag, geheel ontspannen, op deze veelzijdige locatie vieren. Van het jawoord tot een spetterende feestavond, alle zorg wordt u uit handen genomen zodat u met volle teugen kunt genieten van deze bijzondere dag. Tijdens de bruidsbeurs heeft u voldoende gelegenheid om deze officiële trouwlocatie zelf te bezichtigen. De veelzijdige zalen kunnen ruimte bieden aan maar liefst 250 gasten. Maar uiteraard kunt u ook met een intiem gezelschap uitstekend op deze locatie terecht.

Bruidsparen kunnen op zondag 2 september, samen met familie en vrienden, gratis terecht in Fletcher Hotel-Restaurant Erica om inspiratie op te doen voor hun bruiloft.

Meer informatie? http://trouwen.hotellangewold.nl
Ceintuurbaan Noord 1
9301 NR Roden
+31 (0)347 – 750 435
info@hotellangewold.nl

Geef een reactie