Lencom.eu

Sinds oktober 2011 staat de webshop Lencom.eu online! Deze webshop met elektronica producten zorgt voor uw comfort@home. U kan vanuit uw zetel elektronica producten aankopen die u het leven aangenamer maken. Niets zo gemakkelijk!

Gestart met producten van enkele merken zoals Pabobo, Alecto, Babyzoo … is de webshop intussen uitgebreid en worden er reeds producten van 11 merken aangeboden waarvan Kid’Sleep (slaapwekkers voor kinderen) de voorloper is.

Alecto is marktleider op het gebied van babyfoons, maar ook de weerstations, luidsprekers en diverse andere producten zijn allen een uniek resultaat van onderzoek, ontwikkeling en design.

Dankzij de slaapwekkers van Kid’Sleep en Babyzoo leert je kindje wanneer hij/zij uit bed mag komen. Hiervan zijn meerdere varianten, voor peuters, kleuters, jongens, meisjes…

Luistert u graag naar muziek? Houdt u van een stijlvol interieur? Dan passen de trendy radio’s van Sonoro perfect bij u! Van draagbare radio tot wekkerradio en zelfs radio met docking station, in verschillende kleuren, zo is er altijd een smaakvolle Sonoro die in uw interieur past.

Neem een kijkje op www.lencom.eu en ontdek het volledige gamma.

Volg Lencom.eu op Facebook of twitter en geniet tevens van 5% permanente korting!

Merken Lencom.eu:
– Alecto
– Ansmann
– Babyzoo
– Easidream
– Fysic
– Kid’Sleep
– König
– Marmitek
– Me-Finder
– Pabobo
– Sonoro

Geef een reactie