Secundaire processen in het onderwijs efficiënter inrichten – Onderwijsseminar 25 september 2012

In een tijd waarin onderwijsinstellingen elk dubbeltje moeten omdraaien vloeit er verbluffend veel budget af naar activiteiten die niet direct met het onderwijs zelf te maken hebben.. Het geld dat beschikbaar is voor het onderwijs wordt niet goed ingezet. Dit zegt tenminste demissionair minister-president Rutte. De kosten voor overhead en procesondersteuning zijn teveel gestegen. De uitdaging voor veel onderwijsinstellingen is dan ook het beschikbare budget beter te besteden.

Onderwijsseminar voor professionals

Serenga en Surf Market organiseren met trots het gratis seminar ‘Lagere Kosten en Hogere Kwaliteit in Secundaire Processen in het Onderwijs’ op dinsdag 25 september 2012. Aan het einde van de dag zullen de deelnemers naar huis gaan met een groot aantal ideëen hoe de kosten voor secundaire processen sterk kunnen worden gereduceerd.

De besproken cases laten zien dat de kosten van secundaire processen door het toepassen van innovatieve case management, document management en cloudtechnologieën flink kunnen worden gereduceerd. Diverse cases van o.a. de Universiteit van Maastricht zullen hierbij worden gepresenteerd.

Concrete oplossingen
Veel van deze oplossingen zullen uw IT afdeling niet verder belasten. Zo kan de ICT afdeling zich beter richten op de verbetering van de kwaliteit van de primaire processen.

Agenda
13.30 – Ontvangst
13.45 – Welkomstwoord
14.00 – Keynote van Prof.dr. Wil Foppen, Professor in Strategic Leadership. Universiteit Maastricht – Procesefficiëntie in het onderwijs
14.45 – Procesinnovatie ondersteunende processen: Meer doen met minder poen
15.30 – Koffie
15.45 – ICT Trends in het onderwijs (Surf market)
16.15 – Klantcases Bezuinigen in onderwijs
16.45 – Discussie + Borrel

Datum: dinsdag 25 september 2012
Tijd: 13:30 – 17:00
Locatie: Brabantlaan 2, ’s-Hertogenbosch
Kosten: gratis

Meer informatie en gratis inschrijven voor het case management onderwijs seminar.

http://www.serenga.com/nl/evenementen/items/dynamic-case-management-onderwijs

Media contact:
Herwin Wevers
Marketing Manager Serenga
Herwin.wevers@serenga.com
020-2223301

###

Geef een reactie